Bejelentés


color world


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Ezt az oldalt azért készítettem, hogy másoknak is segítsek gyorsan olcsón heti ebédet elkészíteni. Én is nagyon sokat keresgéltem a netten, hogy hogyan tudnék a havi kaja pénzen spórolni. de azért változatosan egyen a családom. Több módszert is kipróbáltam, amit a netten találtam, de számomra nem vált be. Ami igazán bevált azt szeretném veletek is megosztani. Elővesszem a nagyobb hipermarketek szórólapjait és átnézem mi akciós benne. Ha például a hal filé akciós akkor egyik nap rántott vagy sült halat készítek. Meg nézem a rizst vagy krumplit akciós-e ha valamelyik az akkor abból készítek köretet, legyen az zöldséges rizs vagy sült krumpli. Így előre elkészítek egyheti étrendet, persze próbálom úgy, hogy a családnak is jó legyen, mert persze nálunk is vannak amit nem szeretnek.

Az oldalra ahogy van időm úgy szerkesztem mert a receptekkel együtt képpel is szeretném illusztrálni!! Láttam hogy egy páran már megnéztétek az oldalam úgy látom több mindenkit érdekel ez a téma de ígérem ahogy van időm szerkesztem tovább. Köszönöm a megértéseteket =)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!